Kullanım Alanları:Hububat tarlaları, sebze, meyve bahçelerinde tarla fareleri Ambar ve depolarda ev faresi, göçmen sıçan ve ev sıçanı için kullanılır.
KULLANMA TALİMATI:
Ambar ve Depolarda:
DİKKAT: Yemleme istasyonları hazırlanırken eldivensiz yeme dokunmayınız.Fare ve sıçanların bulunduğunu tahmin ettiğiniz yerlere 50m2'ye bir yaklaşık 60 gramlık buğday kümeleri bırakınız. 5-7 gün sonra yemleri kontrol ediniz, tamamen yenmiş olanları yenileyiniz,yarım olanları tamamlayınız. İkinci kontrolünüzde yemlere dokunulmamış olduğu görülürse mevcut fare ve sıçanlar ölmüş demektir.Yemler hala yeniyorsa mücadeleye yeme durana kadar devam edilir. Yem artıklarını ve boş ambalajları toplayıp gömünüz veya yakarak imha ediniz. Artıkları sulara bulaştırmayınız.
Tarlalarda: Mücadeleye zarar görüldüğünde başlanır. Uygulamaya başlamadan önce tarladaki işlek delikler tespit edilir. Her işlek deliğin ağzına tahta kaşıkla veya flinta denilen ayarlı kamışlarla 60-70 gram fare zehiri bırakılır.
Tarla fareleriyle mücadele iklim uygun olduğu sürece her zaman yapılabilir. Ancak en uygunu ve etkili olanı, kıştan çıktıkları ve en zayıf oldukları ilkbahar ile kışa girişte sonbahardır.
- Sertifikalı Meyve Fidanları
- Sertifikalı-Açık Kök Meyve Fidanları
- Dış Mekan Süs Bitkileri
- İç Mekan - Salon Bitkileri
- Tohumlar ve Fideler
- Sebze Tohumu Çeşitleri
- Gübre-Torf-Toprak-Harç
- İthal Süs Bitkisi Fideleri
- Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
- Bahçe Peyzaj ihtiyaçları
- 5 Yaşında Meyve Fidanları
- Saksı
- Hediyelik Çiçek Tasarımı
- Fırsat Ürünleri
- Yeni Trendler
- Paket Fidan Kampanyası
- Toptan Fidanlar
- Bitkisel Ürünler
- Bitki Koruma-Zirai İlaçlar
- Bitki Veri Bankası
Yorum Ekle